Projectinrichting

Visie en concept

Uw idee, onze visie volgens de laatste trends of in een tijdloos design. Estrada Rotterdam verbind uw eisen en wensen tot één realiseerbaar totaalconcept. Van enkele bureaustoel tot hoge resolutie visual. Compleet met de mogelijkheden om faseerbaar uit te voeren mocht het geheel niet budgetair haalbaar zijn. Estrada denkt mee en helpt zo opdrachtgevers, communicatiebureaus, facilitair managers, architecten, vormgevers en ontwerpers elke inrichting mogelijk te maken. Hierbij houdt Estrada tevens rekening met vluchtroutes, lichtinval, corporate identitiy, visueel aanzicht, arbotechnische eisen en alle te verwerken wensen van de opdrachtgever.

Alles op het gebied van bedrijfsstyling, interieur, vloeren, meubilair, raamdecoraties, branding en identiteit gecombineerd in een uitgebreide productlijn zonder grenzen. Of het nu gaat om een enkel product of een totaalinrichting. Estrada levert een bewezen topkwaliteit tegen de beste prijs. Uiteraard “Turn-Key” opgeleverd.

Maatwerk zonder meerprijs

Naast een standaard meubilair en inrichtingsprogamma levert Estrada ook perfect maatwerk; van gestyleerde vergadertafels tot complete maatwerkkasten in elke kleur of houtnerfmotief. Gecomplementeerd met de beste vergaderstoelen volgens NEN / DIN en Arbo norm. Estrada levert onder andere producten van topmerken als: Girsberger, BMA en Dauphin. Heeft u reeds offerte van een collegabedrijf?  Dan nemen we graag de moeite om te kijken of er mogelijkheden zijn om deze scherper aan te bieden.

Arbotechnisch correct

Estrada; Ambitieus, flexibel, getalenteerd en een tikkeltje eigenwijs. Sleutelwoorden van een gedreven en daadkrachtig bedrijf dat zich graag voor anderen inzet en het maximale voor u er uit haalt.

Projectinrichting

Building your image

Offerte aanvragen