aluminium framedoeken

Windkracht 9 als norm

Als permanente reclame-uiting op jouw pand of tijdens acties extra aandacht vestigen op je product. Framedoeken en gevelreclame zijn de grootst betaalbare advertenties die je kunt realiseren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw pand?  Klein óf groot, laag of hoog gemonteerd? Ons eigen VCA gecertificeerde montageteam beschikt tevens over de juiste hoogwerkercertificaten om op elke hoogte veilig  jouw mediaruimte te creëren! Tijdelijke advertentieruimte creëren tijdens bouwwerkzaamheden of evenementen? Wij leveren zeil en meshdoeken voor bouw en dranghekken in tijdelijke of permanente kwaliteit én uiteraard met “sunlight-proof” zwarte backing. Wij gaan hiermee nooit voor een mindere kwaliteit, wel voor de beste prijs!

Estrada neemt je ook graag de zorg uit handen en neemt naast montage, demontage ook graag de zorg over van de op – en overslag van jouw geprinte materialen.  Op het juiste moment zorgen wij dat jouw doeken gewisseld, gereinigd en gesealed worden en tegen geringe kosten in onze eigen geconditioneerde opslag bewaard blijven. Met deze service garanderen wij een ongekende 4 jaar garantie op kleurechtheid.

Als extra service monitoren wij de windkracht elke dag voor elke locatie waar wij geveldoeken hebben gemonteerd. Dit is mogelijk dankzij het EMC (Estrada Meteo Control) systeem dat op ons pand gemonteerd is. Gekoppeld aan een database wordt hierbij niet alleen de windkracht gecontroleerd maar ook de UV straling van de zon.

"Wist je dat wij standaard binnen 8 dagen zeil - en meshdoeken leveren. Maar als het moet... ook morgen. Wij helpen je graag je deadlines te halen."

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen