Kantoorverlichting

Licht als onderdeel van het design

We hoeven je niet te vertellen dat buiten de juiste bureaustoel, goede akoestiek en prettige visuals aan de muur, licht ontzettend van invloed kan zijn op een prettige werkomgeving. Licht bepaalt je stemming en beïnvloed de manier van werken. Estrada Rotterdam adviseert en levert naast standaard werk –  en kantoorverlichting ook sfeer en accentverlichting voor tal van doeleinden.

Verlichting en design gaan tegenwoordig hand in hand met het interieur. Estrada levert naast diverse productlijnen in kantoor en winkelverlichting ook lichtarmaturen met een esthetisch toegevoegde waarde. In synergie met de ideeën van architecten, vormgevers, ontwerpers. Opbouw lichtarmaturen en geïntegreerde verlichting als onderdeel van het interieurdesign. We adviseren hierbij graag over het juiste type verlichting, armatuur, kleurtemperatuur en natuurlijk het design. LED heeft hierbij onze absolute voorkeur omdat we je ook graag helpen besparen.

Wist je dat Estrada ook graag met je meedenkt over het juiste lichtdesign. Met de geweldige producten van SLV is een lichtoplossing gauw gevonden. www.slv.de

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen