Branches

Onderwijs

Onderwijsresultaten verbeteren door een betere inrichting, beter lesmateriaal en betere leeromgevingen. Elk kind, leerling of student heeft het recht om te mogen leren.  Waarom dan niet in een omgeving die er voor zorgt dat het lesgeven makkelijker is en waar resultaten bewijsbaar verbeteren. Tal van studies hebben er toe geleid dat de leeromgeving vandaag de dag anders is dan vroeger. Estrada Rotterdam deelt die mening en heeft ruim 20 jaar ervaring met het inrichting, stylen en faciliteren van les en leeromgevingen. We vinden deze branche zo ontzettend belangrijk dat we een aparte afdeling hebben opgezet die zich volledig bezig houdt met styling, signing en inrichten van scholen. Veelal komen producten overeen met "office-styling" maar de denkwijze is totaal anders. Werk ook aan de school van de toekomst, samen met Estrada Rotterdam.   Voor meer informatie; www.school-styling.nl

Retail

 

Met de juiste signing en styling kun je ook jouw instore communicatie versterken. Je genereert meer bezoekers en creëert meer omzet. Estrada helpt ook jouw winkel de juiste uitstraling te geven die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Verwisselbare wandbekleding, aangepaste verlichting, strategische inrichting en routing. Maar ook achtergrondmuziek en zelfs geur dragen allemaal bij aan de juiste sfeerbeleving.

Overheid

 

Estrada Rotterdam werkt graag voor de Rijksoverheid. We zijn bekend met screening en de manier van werken in overheidsgebouwen. Zo hebben wij in het verleden voor onder andere; Luchtmacht, Marine, Ministerie van Justitie, Ministerie van Sozawe, Ministerie van Financiën en het Koningshuis meerdere evenementen, inrichtingen van tijdelijke aard, inauguraties en signing-projecten mogen verzorgen. We zijn dan ook naast onze Nederlandse trots, zeer zeker ook trots dat we met deze referenties mogen werken.

 

 

 

Architecten, ontwerpers en projectinrichters

Naast onze directe opdrachtgevers werkt Estrada regelmatig voor tussenpersonen zoals bijvoorbeeld architecten, ontwerpers en projectinrichters. We helpen daarbij te zoeken naar het juiste product dat de doelstellingen van een ontwerp behaald. Veelal wordt gezocht naar een product dat design en functie met elkaar verbindt. Estrada Rotterdam vult de ontwerpen aan en draagt zorg voor de juiste productstalen. Een samenwerking die bij realisatie bijdraagt in de sfeerbeleving van een bedrijfspand. Met het grote aanbod in producten van Estrada is er altijd een oplossing voor een vraagstuk voor een ontwerp.

Verbreed ook jouw visie en laat je vrijblijvend adviseren.

 

facilitaire organisaties en managers

 

Estrada Rotterdam als facilitaire verlenging van jouw organisatie! Zo worden wij vaak gezien. Een facilitair toeleverancier met oplossingen die vaak “out of the box” zijn. Een denkwijze die vaak naadloos aansluit bij vraagstukken uit het bedrijfsleven. Estrada biedt deze groep professionals graag een visie met jaren lange ervaring. Oplossingen voor vormgeving en restyling in audiovisuele/IT vormgeving, verlichtingsystemen, bewegwijzering, narrowcasting en signing voor onder andere vergaderruimten, bedrijfsrestaurants, congresscentra, sportcentra, scholen en hotels zijn ons niet vreemd.

Estrada is in staat voor elk budget kleine aanpassingen te doen of het complete project op zich te nemen waardoor opdrachtgevers één aanspreekpunt houden. Ontzorgen noemen we dat. Veel bedrijven zeggen dat… maar wij doen het!

Particulieren

Estrada maakt geen onderscheid in haar opdrachtgevers. Veelal krijgen wij de vraag of we de producten die wij in het bedrijfsleven hebben geleverd ook particulier kunnen leveren. Uiteraard doen we dat! Tegen dezelfde scherpe prijzen en allerhoogste kwaliteit die wij kunnen leveren is het mogelijk om ook thuis bijvoorbeeld een decotexframe, dibond art print of juist een steigerhouten kast door ons te laten vervaardigen. Klein of groot, Estrada Rotterdam is er voor iedereen!

Building your image

Offerte aanvragen