Smart Signage Displays

Aandachttrekkende beelden zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij.  Estrada levert instore communicatie, die werkt! Met de business producten van Samsung leveren wij een betrouwbare en duurzame collectie van Cloud Displays en Smart Signage monitoren. Combineer de Samsung beeldkwaliteit van wereldklasse met innovatieve technologie met de ultieme gebruiksbvriendelijkheid. Conventionele TV’s zijn ontworpen om slechts acht uur per dag te functioneren.

De SMART Signage TV kan tot wel 16 uur per dag werken – zelfs bij hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Deze betrouwbaarheid ondersteunt Samsung met een garantie van maar liefst drie jaar!

De SMART Signage TV biedt diverse tools om content te creëren, bewerken, plannen en implementeren. Denk aan meer dan 150 templates voor nóg meer mogelijkheden. Met MagicInfo Express – een eenvoudige content management oplossing – ontwerp je gemakkelijk een content met jouw PC. Daarnaast beschikt de SMART Signage TV over ingebouwde Wi-Fi voor draadloze en probleemloze connectiviteit en overdracht. Upload heel gemakkelijk mobiele content naar jouw SMART Signage TV en speel dit direct af op het scherm. Zelfs deze content op je TV bewerken gaat heel eenvoudig vanaf jouw mobiele toestel of tablet.

Ben jij ook toe aan het integreren van displays en het inspireren van klanten en gebruikers in jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Estrada levert; Smart HotelTV systemen, Business monitoren en presentatie-displays voor alle denkbare toepassingen!

Wist u dat Estrada ook de juiste monitor - en systeembeugels levert én voor u installeert zodat u totaal ontzorgd bent. Wij leveren pas op als het werkt!

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen