Sfeerverlichting

Van wandlamp tot plafondarmatuur

De juiste sfeer bepaald of je bezoeker na de eerste stap bij binnenkomst het gevoel heeft dat hij welkom is en op zijn gemak voelt. Estrada vervaardigd lichtoplossingen op maat en neemt desgewenst alles hier in mee. Samen komen we tot een betaalbare lichtbeleving en indien gewenst een besparingsrapport als je overstapt op energiezuinige lichtsystemen. Wij leveren en monteren systemen voor entreeruimten, kantoren, winkels, restaurants en boardrooms.

Een uitgebreid lichtplan bestaande uit elk denkbaar lichtarmatuur kan met meerdere toepasbare sferen zorgen voor veel ingewikkelde lichtschakelingen. Om het bedieningsgemak te vergroten levert Estrada “domotica- en bedieningssystemen” voor licht, geluid en videosystemen. De juiste sfeer creëren die een geweldige ambiance tot gevolg heeft was nog nooit zo makkelijk. En heb je onverhoopt een storing? Dan kijken wij op afstand via de netwerkfunctie met je mee.

Wist je dat we met onze domotica-systemen je de totale controle kunnen geven van jouw ruimte. Gemakkelijk te bedienen met systemen als AMX en Crestron. Tablet paraat....licht uit....Projectie, Audio en Spot aan! Met één handeling!

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen