Pro Audio

Als muziek in de oren

Focus op presentatie of toespraak voor een kleine of grote groep van gasten en/of bezoekers. De overdracht van jouw boodschap is waar het om gaat. Vaak wordt dit als bijzaak gezien maar voor ons is het een hoofdzaak. Professionele ondersteuning draagt namelijk bij aan die specifieke boodschap. Maar ook het creëren van de juiste audiotechnische-ondersteuning in restaurants, sporthallen en evenementen draagt bij aan de juiste sfeer waarbij bezoekers graag terugkomen.  Met de professionele systemen van o.a. Meyer Sound, Tannoy, Apart en JBL leveren wij systemen voor toepassingen in restaurants, ontvangst – en entreeruimten, boardrooms, presentatieruimten, congres – en collegezalen, theaters en crematoria.

Daarnaast levert Estrada natuurlijk ook een uitgebreid productengamma aan mengpanelen zendertechniek, discussiesystemen en ondersteunende randapparatuur van louter topmerken als Midas, Yamaha, Sennheiser en Shure. Niet alleen voor permanente installatie, maar ook voor de verhuursector. Van 20 tot 20.000 luisteraars. Estrada Rotterdam realiseert!

Estrada heeft de afgelopen 20 jaar haar sporen verdient in de audiosector met de verhuur van kleine en grote geluidssystemen waarbij bekende artiesten en prominenten met succes zijn uitversterkt. Wilt u meer weten over de verhuur van Audosystemen, bel ons gerust.

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen