Glazen separatiewanden

transparante verdeling

De Slimline volglas scheidingswanden danken hun naam aan twee belangrijke eigenschappen. Het glas wordt bevestigd binnen zeer slanke aluminium profielen waardoor glas nagenoeg van de vloer tot het plafond loopt. Daarnaast worden de glaspanelen strak tegen elkaar geplaatst. Het ontbreken van tussenprofielen zorgt ervoor dat de glaswand één groot glas oppervlak wordt, zonder onderbrekingen. Dit zorgt voor het zeer strakke, moderne en frisse karakter van de Slimline volglas wand.

De bovengenoemde eigenschappen van deze glazen wanden maken dit product zeer populair. De glaswand wordt voornamelijk toegepast voor het creëren van afgesloten werkplekken of spreek- en vergaderruimtes in kantooromgevingen.

De glaswand wordt opgebouwd middels een kader van slanke aluminium profielen. Deze U-profielen zijn 25mm dik en 25 of 35 mm hoog. Het glas wordt binnen deze profielen geplaatst en ingeklemd middels glasrubbers. De profielen worden standaard in geanodiseerd blank aluminium geleverd, maar zijn ook leverbaar in een grote variatie aan RAL / Sikkens kleuren.

 

Combineer glas ook eens met onze creatieve glas-etsfolies, digitaal gesneden in elk ontwerp van logo tot complete afbeelding in kleur

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen