Counters

Twist / Pirouette

De goedkope budget counter, recht model. Klein op te vouwen, snel op te zetten. Optioneel te voorzien van visuals voor uw eigen branding. De Twist is in eerste instantie gemaakt om mee te presentaren of als desk te gebruiken. Met het tableau maak je ook zeer snel een vitrine van de counter terwijl het bovenblad bruikbaar blijft. De twist is verkrijgbaar in verschillende hoogtematen. En het ingenieuze design maakt hem in staat niet hoger te zijn dan 15 cm als hij is geklapt. Opslag neemt dus nauwelijks ruimte in beslag.

De Fabric counter

een aluminium frame met klittenband constructie, waarop razendsnel een doek op bevestigd kan worden. Het doek is te vervangen en bovendien wasbaar! Ondanks het lichtgewicht frame staat de counter stevig op de grond. De achterzijde is open waardoor spullen makkelijk uit het zicht gehouden kunnen worden op de handige legplank.

Afmeting van de fabric counter is na montage: 106 x 102 cm (lengte x hoogte)
Printoppervlak van het gehele doek incl. zijvlakken:  164 x 99 cm (lengte x hoogte)

 

Popup counter

2×2 bestaat uit een aluminium frame met magnetische bevestigingspunten die automatisch vastklikken, waardoor u binnen enkele minuten snel en simpele een complete counter of balie hebt opgezet. De achterijde is open zodat u spullen uit het zoicht kunt houden op de handige legplank.

 

De print bestaat uit 3 laags PP die haarscherp op de hoogste resolutie wordt geprint waarna deze wordt gelamineerd met een krasvast laminaat. Vervanging van de prints is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen