Vouw en paneelwanden

Paneelwanden van Estrada Rotterdam zijn mobiele wanden, opgebouwd uit panelen. Onze paneelwanden zijn leverbaar in vier basisuitvoeringen. Elke uitvoering heeft op zichzelf weer tal van variaties en mogelijkheden die in elk kantoor-interieur passen. Voor elk bedrijf met elke uitstraling is er dus een prima oplossing.

Het gemak van paneelwanden

Wat opvalt aan de paneelwanden, is dat de panelen erg praktisch in gebruik zijn en een groot bedieningsgemak hebben. Alle paneelwanden zijn zodanig ontworpen dat er geen vloergeleiding nodig is. Dat is niet alleen erg handig, maar het plaatsen of verplaatsen van de paneelwand geeft ook geen schade aan uw vloer. Een handbediend of semi-automatisch elektrisch aangedreven spindelmechaniek zorgt voor de grootst mogelijke stabiliteit en geluidsafdichting. Het gebruik van de wand gaat soepel: de gelagerde wielstellen garanderen een soepele verplaatsing.

Brandveiligheid

Ook onze mobiele paneelwanden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van brandveiligheid. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven, welke op hun beurt vaak met hoge eisen vanuit de brandweer te maken hebben. Paneelwanden zijn dus uitermate geschikt voor branches zoals de horeca, de evenementenbranche en voor bedrijven die flexibel omgaan met kantoorruimte.

Bekijk ook onze andere producten

Building your image

Offerte aanvragen