Net dat beetje extra

Soms zijn er projecten die net even wat extra expertise vragen omdat ze wat ingewikkelder zijn of extra tijdsdruk hebben. Met dat soort projecten kun je ook bij ons terecht. Dat kleine beetje extra aandacht kan net het verschil maken of een project wel of niet slaagt. Estrada is gewend onder grote tijdsdruk te werken en maakt van jouw case graag een uitdaging waarbij we samen tot een passende oplossing komen.

Falck Trainingshelicopter wrapping

In opdracht van Saphire training concepts te Brielle kreeg Estrada de opdracht een unieke trainingshelicopter te wrappen in de kleur rood compleet met logo’s en benaming van het bedrijf Falck.


Fmtc a unique experience

In opdracht van FMTC Badhoevedorp ( het nieuwste veiligheidstrainingscentrum voor Offshore, – Maritieme en Industrie Trainingen van Nederland) werd Estrada benaderd om een windscherm te bouwen bestand was tegen de hoge rukwinden die zich op Schiphol bevinden. Onder het prachtige uitzicht van landende vliegtuigen ging “operatie Windbreaker” van start. Één van de unieke trainingsobjecten “HUET” (Helicopter Underwater Escape Training Facility), werd voorzien van 125 m2 geprint meshdoek van de hoogste kwaliteit in een maatwerk stalen constructie, bestand tegen minimaal windkracht 9.


Iemand zei; "Niets was mogelijk". Totdat iemand opstond en het daadwerkelijk deed! "Wij gaan problemen niet uit de weg, we zien ze als bijzondere uitdagingen en komen altijd tot een oplossing!"

Restyle met Smart Office Solutions