Corporate info

Sociaal maatschappelijk ondernemen

Estrada gelooft dat economische groei en welzijn van de samenleving onlosmakelijk verbonden zijn met de gezondheid en staat van het milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid en zijn toegewijd om vooraanstaande praktijken op milieu-gebied en duurzaamheid in onze “core business” te integreren. Door middel van samenwerking met leveranciers en fabrikanten die hier ook mee bezig zijn, kunnen wij gezamenlijk de vermindering van milieu-belasting van onze bedrijfsactiviteiten te lijf gaan. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbetering en innovatie om deze strategie na te streven.

Energiezuinig bedrijfspand

Sinds de verhuizing in 2011 is er gekozen om het bedrijfspand zo neutraal en energiezuinig mogelijk te maken. Elke vorm om het bedrijfspand energiezuinig te maken en een lagere CO uitstoot te geven is hierbij onderzocht en de ideale samenstelling hiervoor is uitgevoerd. Voorbeelden hiervoor zijn o.a. de dubbel geïsoleerde buitenwanden, HR voorzieningen in warmte, energiezuinige spaar – en LED verlichting en niet te vergeten energiezuinige en effectieve IT voorzieningen.

projecten

In onze projecten werken we uitsluitend met FSC hout, gerecyclede en duurzame materialen. Materiaal wordt zo goed als mogelijk verwerkt zodat er weinig tot geen afval ontstaat. Het afval dat ontstaat wordt gescheiden aangeboden aan onze afvalverwerker.

Print/plotwerk klein – en grootformaatdoeken en printbare materialen

Printwerk in welke vorm of op welk materiaal dan ook geschieden op plotters en printers die milieubewust zijn en zijn afkomstig van uitsluitend Si’bon erkende signmakers. Alle overige leveranciers voldoen aan de zelfde strenge eisen die Estrada ook aan zich zelf stelt om zo met elkaar milieubewust te zijn.

Innovaties

Met de hierboven staande aanpassingen stopt Estrada Rotterdam niet, De ontwikkelingen gaan elke dag verder en Estrada beloofd deze te zullen volgen tot het tijd is om nieuwe mogelijkheden uit te voeren die passen in de strategie van het bedrijf.

Certificering personeel

Alle medewerkers en leveranciers van Estrada Rotterdam zijn VCA of VCA VOL en/of BHV gecertificeerd. We besteden hierbij regelmatig aandacht aan veiligheidsprocedures en trainingen. Onze eigen hoogwerkerspecialisten allemaal in het bezit van een hoogwerkercertificaat en/of IRATA training.

Restyle met Smart Office Solutions