Als één van de weinige bedrijven in Nederland bieden wij expositieoplossingen aan. Estrada verhuurt, bouwt en monteerd jouw kunst alsof het in een museum staat. Voor deze tijdelijke tentoonstellingen heeft het Voluma-systeem van Estrada zich reeds vele malen bewezen een flexibele oplossing te zijn voor het tonen van kunstwerken in vele variabele ruimtes. Elke wens tot exposeren heeft immers een eigen onderliggend doel.  We zijn hiermee trots dat we voor tal van topfotografen en bedrijven van naam hebben mogen werken.

De full service breidt zich uit!

Estrada biedt tevens “tailor made Artcases©” flightcases aan met op maat gemaakt binnenwerk zodat uw kunst altijd beschermd is.

Afdrukken, inlijsten, transport en opslag. Foto’s professioneel laten afdrukken en laten inlijsten. Estrada adviseert, ontwerpt én begeleid u in het gehele traject, van fotokeuze tot afdruk, van lijst tot montage. Ook transporteren en monteren wij uw kunst veilig en zorgvuldig.

Tijdelijke expositiesystemen
"Tijdelijk of permanent, dankzij 20 jaar ervaring wordt elke expositie een eyecatcher op jouw locatie. Estrada print desgewenst jouw foto's in hoge resolutie op tal van materialen. We helpen je hierbij graag de juiste keuze te maken."
Bekijk ook onze andere producten

Restyle met Smart Office Solutions